Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chińskie zjebutnictwo

Daevoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raz tak se poszedłem do takiego sklepu (neonet+mięsny+chiński) . Tak w tym neonecie pacze... Sony , daevoo(tak jest taka marka i to mój nick :D) , orava itp. Koniec lady patrze jakaś plazma nawet fajna . Patrzę na nazwę... Sonia ... Czytam jeszcze raz ... No kurwa sonia. Pytam sie pracownika a on mi mówi że to chińska wersja sony. Heh xD

Opublikowano

Wiesz ile ja takich podróbek spotkałem ?

Reebok podróbka to rebok albo reebuk :D

nike to njke :D

Wiele takich Chińskich rzeczy na targach :)

Regmannn

Opublikowano

Tak było jest i będzie. Podrabiają wszystko iphone(bez jabłek z tyłu) telewizory a nawet samochody <_< . Przynajmniej tanio mają :P

1034096467ed366140e8bdc6e9588fb7-d9cvf33

Opublikowano

Zdziwię was :D otóż moja rodzina często bywa w Chinach i bywa w bardzo dziwnych zakątkach więc coś tam wiem o podróbkach. Większość rzeczy z napisem Made in China nawet nigdy nie było w Chinach , po prostu ludzie robią tak ; właściwie nie wiem czemu lecz tak bywa. Tamtejsze podróbki nie wyglądają tak jak myśli o tym Polska czyli marki typu Sóny , Adjdas , Beatss itd. Tam wszystkie podróbki mają markowe nazwy czyli Sony , Adidas , Beats itd. Jedyne po czym człowiek się może zczaić to po cenie. Markowe ciuchy po 20-30 zł , rolexy po 400-500 itp. Nie oznacza to że te podróby są beznadziejne takie jak Polskie. Chińczycy mają łeb do podrób i robią wszystko by było jak najoryginalniej , wtedy osoba nieznająca się kupi to. Kiedy kupiłem chińskie beatsy , które wyglądały identycznie jak prawdziwe ( napis By Dr. Dre , znaczek identyczny , wygląd itp. ) byłem w szoku. Dźwięk przebijał większość sennheiser'ów , bardzo mocne basy i czysty dźwięk , w dodatku zamknięte . Słuchawki mi działały cały rok , teraz szwankują lecz za taką cenę to nie warto nawet kupować oryginalnych słuchawek :P Chiny to olbrzymia metropolia a nie wieś jak myślą o tym Polacy , są technologicznie dużo dalej od nas więc nawet podróby elektroniki mają bardzo dobre :P

Opublikowano

Raz widziałem buty Pumą xD Padłem :D Do tego logo - puma z białym okiem i rogami :D

Słynne było kiedyś zdjęcie klapek, na jednym Adidas, na drugim Nike xD

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Nic nie przebije podrobki.. calego sklepu. Jacys debile gdzies w chinach podrobili caly sklep apple. Biale uniformy, na wystawie prawdziwe ipady z animacjami, ekrany z reklamami, oryginalne loga.. Mozna sie bylo pobawic iphonami oryginalnymi itp. Ale jak sie kupilo to dostawalo podrobe. Policja sie po 2 tygodniach zorientowała :O sprzedali po 2100 zl (w przeliczeniu) rzeczy warte najwtzej 500.. w chinach nic nie zadziwi. Znam wiecej takich historii i z checia je opisze jak wroce na kompa (telefon) :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Powiem ze chiny to bardzo ciekawy kraj z wieloma tradycjami i bardzo dobrym jedzeniem xD nie moza powiedziec ze wszystko co z chin to podroba to swiatowy pan i wladcca wszystkiego od butow przez ciuchy do najnowszych telefonow komputerow czy tez samochodow(sorka za bledy) telefon

Opublikowano

ja widziałem podróbę Pumy - Piuma, Pumma albo Pumba ;D albo podróbkę iPhone - iPheno ;)

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Teraz to już zrobią podróbki wszystkie butów nie butów, nawet głupiej butelki wody. Byleby zarobić, chociaż to ciut dziwnie wygląda, dajmy na to podróbki vansów i oryginalne, ktoś to projektuje, reklamuje, a drugi zapieprza pomysł i ma kasę?

1372353983-U956368.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...